Instagram Facebook
 

Sprogkonsulent

Har du brug for sparring eller sproglig opgradering?

Mange virksomheder har enten fravalgt at have en intern sprogfunktion eller har sparet den væk. Men manglende fokus på sprog og sproglig kvalitet kan hurtigt blive en økonomisk byrde, hvis I ikke har en sprogekspert med på sidelinjen.

For sprog er relevant i alle sammenhænge. Men især ude i virksomhederne, hvor det gælder om at fremstå professionelt på både lokale og internationale markeder. Sproget fortæller meget om, hvem I er – det er en vigtig del af jeres identitet og den måde, omverdenen ser jer på. Derfor bør I sikre jer, at jeres medarbejdere taler et fælles sprog og viser det rigtige ”ansigt” over for kunder og andre målgrupper.

Med en sprogkonsulent kan I få hjælp til at skabe en ensartet sproglig profil og effektivisere sprogopgaverne, så det får en mærkbar effekt på bundlinjen.

En sprogkonsulent kan bl.a. hjælpe med:

  • Råd og vejledning i forbindelse med valg af oversættelsesleverandør eller overgangen til et nyt virksomhedssprog.
  • Udvikling af en sproglig struktur i form af et sprogkoncept eller en sprogstrategi.
  • Kortlægning af sproglige kompetencer og behov for kompetenceudvikling i forbindelse med en beslutning om et nyt virksomheds- eller koncernsprog
  • Udarbejdelse af sproglige retningslinjer, en sprogguide eller sprogværktøjer, som bidrager til en ensartet sproglig profil på tværs af organisationen.

Behovene kan være mange. Uanset hvad jeres behov er, kan en sprogkonsulent supplere med værdifulde indsigter og værktøjer, som vil have en mærkbar positiv effekt på både sprog og økonomi. Ring til os på +45 22 77 44 38 og få en uforpligtende snak om jeres behov, eller bestil en sprogkonsulent ved at klikke på knappen nedenfor.