Instagram Facebook
 

Referencer

Hun brænder for sprog

Lige fra opstart af projektet var det tydeligt, at Barbara går utroligt højt op i sit arbejde. Den positive feedback, vi fik på hendes oversættelser, afspejler hendes ekspertise som oversætter, herunder hvor meget hun brænder for sprog – dette lagt sammen med hendes imødekommende, proaktive tilgang gjorde, at det var en stor fornøjelse at arbejde sammen med hende." Nicky Müller, Product Localization Manager. Just a suggestion though.

Peakon

Oversættelser af pressemeddelelser og blogopslag

Incendium A/S bruger I-Say til oversættelser af pressemeddelelser og blogopslag. Da vi har kunder i mange forskellige lande, har vi behov for en oversætter, der kan varetage hele opgaven og som vi er trygge ved, men også en oversætter, der kommer med ændringsforslag til teksterne, og er i stand til at gøre dem mere skarpe og relevante på det specifikke sprog de oversættes til.

Incendium

Utrolig fleksibel

Vi har arbejdet sammen med Barbara i en årrække og er ovenud tilfredse med samarbejdet. Hun er effektiv og har et venligt sind og var blandt andet utrolig fleksibel, da vi gik den agile vej og arbejdede med utroligt stramme deadlines. Hun leverer altid rettidigt og håndterer både tekst og formater til perfektion.

Esker

Professionel i sin tilgang

Jeg har valgt at samarbejde med iSay fordi Barbara altid er yderst professionel i sin tilgang til den konkrete opgave – og fuldstændig ukompliceret og behagelig at være i dialog med. Vi "fandt" hinanden på LinkedIn og indledte vores samarbejde med en oversættelse af vores corporate website fra engelsk til dansk. En stor opgave i forhold til fagtermer og indforståede fraser fra en industri, som var helt ny for Barbara. Dernæst har Barbara oversat postcorona-brochurer, som igen bød på nye fagtekniske termer, som hun hurtigt fik god forståelse for og har leveret oversættelser i topkvalitet. Det var vigtigt for mig, at der ikke blot var tale om en oversættelse, men at teksten blev forædlet til godt et godt og let forståeligt dansk sprog og med de rigtige faglige og professionelle udtryk. Barbara og jeg fik hurtigt sat nogle ramme op som hun frit kunne bevæge sig inden for, og derefter gik det bare helt som jeg havde ønsket – og endda meget bedre. Barbara værdsætter æstetik også når det gælder et lækkert sprog og har virkelig forstået at sætte sig ind i Diverseys verden med fagtermer og udtryk og på den måde har hun tilførte vores website stor værdi. Jeg vil vælge Barbara til mine næste opgaver og kan på det varmeste anbefale et samarbejde med hende.

Diversey

Fremragende oversætter

Vi har arbejdet sammen med Barbara siden 2018. Barbara hjælper os med at sikre, at al dokumentation i relation til vores forskellige produktporteføljer bliver oversat dansk til vores danske kunder. Vi er meget glade for det arbejde, hun leverer. Hun er en fremragende oversætter, som konsekvent leverer oversættelser af høj kvalitet. Barbara er en professionel og pålidelig lingvist samt en dygtig kommunikatør, og det er en fornøjelse at arbejde sammen med hende. Vi sætter stor pris på hendes fleksibilitet, når vi med kort varsel har brug for hjælp og kan trække på hendes kompetencer og ekspertise inden for dansk.

Cvent

Tekster skræddersyet til målgruppen

BOGL bruger iSay til oversættelse af bl.a. hjemmesidetekster og case-beskrivelser. Det var også iSay, der leverede oversættelse af tekster i forbindelse med lanceringen af vores nye norske hjemmeside. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og kvaliteten. Vi sætter pris på, at vi ikke bare får ord til ord-oversættelser, men tekster skræddersyet til målgruppen. Vi sætter også pris på den løbende dialog og sparring omkring begreber, ord og vendinger, som der er behov for pga. de mange fagtermer, der figurerer i vores tekster. Det er den samme oversætter hver gang, og ud over at lette samarbejdet oplever vi, at det giver god tryghed.

BOGL

Meget smidigt og velfungerende

Vi har brugt iSay til at få oversat fra svensk til dansk. Samarbejdet har været meget smidigt og velfungerende. Vi har oplevet at kunne aflevere tekster med en kort deadline og få dem tilbage i en oversættelse af høj kvalitet.

Lundgaard & Tranberg

Oversættelser af høj kvalitet

Kan varmt anbefale I-Say, som jeg har samarbejdet med adskillige gange. Barbara er dygtig, leverer oversættelser af høj kvalitet, til tiden og er frisk og behagelig at arbejde sammen med.

Herskind Communications

Professionalisme og fleksibilitet

Vi sætter stor pris på Barbaras professionalisme og fleksibilitet, når vi har brug for at få løst oversættelsesopgaver og sproglig korrektur. Ofte haster vores opgaver, og Barbara har altid kunne imødekomme vores behov og stramme deadlines, uden at det går ud over den høje sproglige kvalitet.

Get Visual

Vi er superglade

Barberians har brugt iSay til korrektur og oversættelse til engelsk. Vi er superglade for det input, vi har fået til bl.a. teksterne på vores nye SØN-serie, hvor vi også oplever, at vi har fået opfrisket vores "skoleengelsk" på baggrund af rettelser og feedback.

Copenhagen Care Brands

Hårdtarbejdende, kompetent og motiveret

Det er med glæde, at jeg skriver denne anbefaling af Barbara Østergaard. Barbara har været tilknyttet AESOP som freelanceoversætter. Her skulle hun fortrinsvis oversætte marketingmateriale fra engelsk til dansk og tekster til AESOPs danske hjemmeside. Barbara er en meget hårdtarbejdende, kompetent og motiveret samarbejdspartner. Jeg vil særligt fremhæve præcisionen i hendes oversættelser og hendes evne til at arbejde med stramme deadlines. Sidst, men ikke mindst, vil jeg nævne, at både vores danske korrekturlæser og jeg selv oplevede, at vi havde en meget stærk samarbejdsrelation med Barbara. Jeg vil til enhver tid anbefale Barbara til andre oversættelsesopgaver eller til en stilling, der kræver omfattende viden om det engelske og det danske sprog.

Aesop

Fremragende kvalitet

Jeg har blandt andet brugt Barbara til en sproglig gennemgang af min hjemmeside. Derudover bruger jeg hende løbende til oversættelse af juridiske dokumenter. Barbara er hurtig, men leverer fremragende kvalitet, og jeg kan varmt anbefale at bruge hende til oversættelses- og/eller korrekturopgaver, hvor der ønskes en høj kvalitet.

Anja Staugaard

Oversættelser af høj kvalitet

Vi har efterhånden arbejdet sammen med Barbara i en længere periode og oplever, at hun tilfører stor værdi til vores oversættelser fra engelsk til dansk. Hun svarer og leverer hurtigt og står altid klar til at hjælpe. Alle ville være heldige at have Barbara i deres team, både fordi hun leverer oversættelser af høj kvalitet, men også fordi hun leverer til tiden.

Avature
Cases
Cases er under udarbejdelse - kommer snart